Online-Filmi, Online-Seriali, Bg Audio Filmi Online, Bg Sub, Нови, Онлайн Филми, Онлайн, Филми, Филми ОнлайнONLINE-FILMI.INFO декларира своето желание и готовност да съдейства на авторите, ползвателите, продуцентите и на техните представители, както и на съответните организации за колективно управление на авторски права в България, да уреждат възникналите спорове за евентуални нарушения, по такъв начин, че законните интереси за събиране на възнаграждение за ползване и разпространение на авторски произведения в България да бъде удовлетворен.
В случай, че авторски права са нарушени или права на интелектуална собственост са били накърнени по друг начин в България, моля да известите ONLINE-FILMI.INFO във възможно най-кратки срокове.


Ако считате, че което и да е Съдържание, върху което имате авторски права в България е било използвано неправомерно от Потребител на Услугите, моля изпратете следната информация използвайки страницата ни 

За контакти" или имейлът ни: exss@mail.bg


Заявление за извършени нарушения:
Автор … – трите имена, адрес, датата на първа публикация/съответен документ;
Обект/предмет на авторството;
Нарушението – В какво се състои – присвояване на авторство, имитация, непозоваване на автора, непозволено възпроизвеждане, друго..
Претенция – по отношение на санкционирането на нарушителя (евентуално) и по отношение на online-filmi.info – предложение за въвеждане на технически мерки за ограничаване на подобни нарушения; предложения за сътрудничество с нас – отчисления за използване на авторско произведение.


При установено авторско право в България, екипът на ONLINE-FILMI.INFO  ще премахне всички линкове, сочещи към съдържание от страницата нарушаваща авторските Ви права.

ONLINE FILMI- нови филми и стари класики

Copyright © 2015-2018 filmi2.com | Web Design eXssBox

Loading...
Регистрация